Bel ons op : +32 2 544 04 00

Officiële verdeler

email : info@euroka.be

Lighting your city

Als verdeler van GHM/Eclatec voor België, verzorgt Euroka de inrichting, verlichting en beveiliging van wegennetwerken, stadscentra, parkings, parken en privédomeinen.

Het assortiment van GHM/Eclatec omvat armaturen en zuilen, masten en zelfs straatmeubilair – alles voor een sfeervol, coherent en esthetisch stadsbeeld.

 

 

Uw voordelen

• Een simulatie van het verlichtingsplan bepaalt de beste lampen – led- of conventioneel – voor een hoog rendement en laag verbruik.

• U vertrouwt op topproducten van twee belangrijke spelers in verlichting en stadsplanning: GHM en Eclatec, waarvan Euroka de officiële verdeler is voor België.

• U hebt toegang tot een breed assortiment masten en wandarmen in gietijzer, staal en aluminium.

• U krijgt professioneel en gepersonaliseerd advies van Euroka om correct offertes te beantwoorden. En ook om de wetgeving en de esthetische normen te respecteren.

• U vult uw stadsverlichting aan met straatmeubilair in dezelfde stijl, voor een uniforme uitstraling in een stedelijke context.

 

 

We zijn officiële verdeler voor

Rue Gustave Biot, 12

1050 Bruxelles

Belgique

+32 2 544 04 00

Euroka zag het licht in 2009. Sinds de start stellen we alles in het werk om u de grootste merken te bieden tegen de laagste prijzen. En dat voor alle soorten verlichting, waaronder led-, gloei-, fluorescentie- en andere lampen. De voorbije jaren deden we niet alleen tonnen ervaring op. We breidden ook voortdurend onze kennis uit, en versterkten ons team met technische experts. Resultaat: Euroka biedt u topkwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven, en begeleidt u met raad en daad bij al uw verlichtingsprojecten.

Van passie voor kwaliteit naar advies

Voor Euroka komt kwaliteit altijd op de eerste plaats. We begrepen al snel dat de grootste verlichtingsmerken op zich niet volstaan – zelfs niet voor de beste prijs.

Daarom maakt Euroka een erezaak van service en advies, follow-up en professionele begeleiding van uw verlichtingsprojecten.

Ten dienste van winkels, museums, ziekenhuizen, ministeries, ...

Museumconservatoren, hotelmanagers, verantwoordelijken van winkelketens, eventmanagers, architecten, installateurs of studiebureaus – ze vertrouwen allemaal op Euroka als professionele partner die hen begeleidt bij hun verlichtingsprojecten.