Bel ons op : +32 2 544 04 00

Officiële verdeler

email : info@euroka.be

Lighting your ART

Museumcollecties en kunstwerken in een galerie komen beter tot hun recht als ze correct worden uitgelicht. Daarbij komt heel wat meer kijken dan louter verlichting. Want museumverlichting moet kunstwerken beschermen én accentueren.

Om het delicate evenwicht tussen verlichting en bescherming te garanderen, analyseren we grondig de kwaliteit en oriëntatie van elke halogeenspot of ledlamp.

 

Uw voordelen

• Als ervaren partner in museumverlichting begeleidt Euroka uw project met advies, snelheid en respect voor uw deadlines.

• Feilloze productkwaliteit van artisanale verlichting, ontworpen door namen zoals Mole-Richardson en Procédés Hallier.

• Minimaal twee jaar garantie op spots, projectoren en andere verlichting.

• Werkelijke stabiliteit van de voorgestelde verlichting.

• Een voordelige prijs-kwaliteitverhouding.

Volledig demonteerbare museumverlichting

Alle kaders en projectoren, pinhole-lampen en platformen van Euroka zijn compleet demonteerbaar. Resultaat: u kunt uw verlichting herstellen en hergebruiken.

Voordelen van ledverlichting

Met ledtechnologie verbruikt u tot 20 procent minder energie, en profiteert u van lagere onderhoudskosten. Euroka is de ideale partner om uw museum of tentoonstelling te verlichten met ledtechnologie. Vertrouw op onze kennis om uw infrastructuurkosten te beperken..

Rue Gustave Biot, 12

1050 Bruxelles

Belgique

+32 2 544 04 00

Euroka zag het licht in 2009. Sinds de start stellen we alles in het werk om u de grootste merken te bieden tegen de laagste prijzen. En dat voor alle soorten verlichting, waaronder led-, gloei-, fluorescentie- en andere lampen. De voorbije jaren deden we niet alleen tonnen ervaring op. We breidden ook voortdurend onze kennis uit, en versterkten ons team met technische experts. Resultaat: Euroka biedt u topkwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven, en begeleidt u met raad en daad bij al uw verlichtingsprojecten.

Van passie voor kwaliteit naar advies

Voor Euroka komt kwaliteit altijd op de eerste plaats. We begrepen al snel dat de grootste verlichtingsmerken op zich niet volstaan – zelfs niet voor de beste prijs.

Daarom maakt Euroka een erezaak van service en advies, follow-up en professionele begeleiding van uw verlichtingsprojecten.

Ten dienste van winkels, museums, ziekenhuizen, ministeries, ...

Museumconservatoren, hotelmanagers, verantwoordelijken van winkelketens, eventmanagers, architecten, installateurs of studiebureaus – ze vertrouwen allemaal op Euroka als professionele partner die hen begeleidt bij hun verlichtingsprojecten.