Bel ons op : +32 2 544 04 00

Officiële verdeler

email : info@euroka.be

Lighting your LIFE

Euroka levert lampen en verlichtingsarmaturen voor hotels, ziekenhuizen, restaurants, commerciële en administratieve centrums, winkels, scholen, universiteiten, privéwoningen, …

Maar we doen méér. Euroka biedt u professioneel advies om uw lichtbronnen te optimaliseren en uw weg te vinden in ons aanbod.

 

Uw voordelen

• Eén adres voor al uw lampen en armaturen.

• Alle soorten lampen: led, halogeen, gloei, fluorescentie, medische lampen, …

• Uitsluitend kwaliteitslampen van de grootste merken: Philips, Osram, Radium, Megaman, Sylvania, General Electric, Venture, …

• Armaturen van talloze merken: SLV, Astro Lighting, …

• Lichtspecialisten én een studiebureau voor de installatie van speciale verlichting (technische, decoratieve of veiligheidsverlichting).

• Persoonlijke en snelle dienstverlening om uw lichtbronnen te optimaliseren.

• Aantrekkelijke prijzen.

Euroka relamping-service

Euroka vervangt ter plaatse uw lampen en gloeilampen. U kiest uit twee formules.

Gewone relamping

We vervangen uw kapotte lampen door exact dezelfde nieuwe lampen. Uw winst: alles wordt voor u gedaan. En u geniet zonder zorgen van identieke verlichting na de relamping.

Relamping met led

De huidige ledtechnologie combineert sfeer met een hoog rendement. Wilt u vlotjes overschakelen van gewone verlichting naar ledverlichting? Vertrouw dan op onze kennis van zaken en persoonlijke service. Resultaat: door de lange levensduur van ledverlichting verdient u snel uw investering terug. En u snoeit op termijn flink in uw energiekosten.

Euroka lighting control

Lichtsturing is onmisbaar om uw ruimtes optimaal te verlichten, armaturen automatisch aan- en uit te schakelen, en de lichtsterkte te regelen naargelang het omgevingslicht. Euroka neemt de installatie van uw lichtsturing graag op zich.

Architecturale verlichting

Euroka is ook uw partner voor de installatie van gevelverlichting. We begeleiden u bij de optimalisatie van uw lichtbronnen, en we creëren een geslaagde en betaalbare verlichting van uw gebouwen en gevels.

Rue Gustave Biot, 12

1050 Bruxelles

Belgique

+32 2 544 04 00

Euroka zag het licht in 2009. Sinds de start stellen we alles in het werk om u de grootste merken te bieden tegen de laagste prijzen. En dat voor alle soorten verlichting, waaronder led-, gloei-, fluorescentie- en andere lampen. De voorbije jaren deden we niet alleen tonnen ervaring op. We breidden ook voortdurend onze kennis uit, en versterkten ons team met technische experts. Resultaat: Euroka biedt u topkwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven, en begeleidt u met raad en daad bij al uw verlichtingsprojecten.

Van passie voor kwaliteit naar advies

Voor Euroka komt kwaliteit altijd op de eerste plaats. We begrepen al snel dat de grootste verlichtingsmerken op zich niet volstaan – zelfs niet voor de beste prijs.

Daarom maakt Euroka een erezaak van service en advies, follow-up en professionele begeleiding van uw verlichtingsprojecten.

Ten dienste van winkels, museums, ziekenhuizen, ministeries, ...

Museumconservatoren, hotelmanagers, verantwoordelijken van winkelketens, eventmanagers, architecten, installateurs of studiebureaus – ze vertrouwen allemaal op Euroka als professionele partner die hen begeleidt bij hun verlichtingsprojecten.