Bel ons op : +32 2 544 04 00

Officiële verdeler

email : info@euroka.be

UW SPECIALIST IN
VERLICHTING

Lighting

your WORLD

Als ontwerper van verlichtingsconcepten ontfermt Euroka zich over álles: we leveren, plaatsen en onderhouden al uw lichtbronnen. En dat voor de meest uiteenlopende ruimtes: publiek, privé, commercieel, administratief, educatief, industrieel, museaal en medisch.

 

Euroka doet méér dan (gloei)lampen en armaturen leveren aan particulieren en bedrijven. We bieden u uitstekende vakkennis op vier verlichtingsdomeinen: lighting your life, lighting your city, lighting your event en lighting your art.

lighting your life

Met zijn groot gamma lampen verlicht Euroka uw kantoor, hotel, ziekenhuis, restaurant, handelsruimte, school, universiteit, … We maken het verschil met lumineuze ideeën op het vlak van prijs en advies.

lighting your city

Euroka voert fotometrische studies uit, bepaalt de inplanting van uw verlichting, en optimaliseert uw energieverbruik. Zo worden uw wegen, stadscentra, parkings, parken of privédomeinen functioneel verlicht én opgewaardeerd.

lighting your event

De klank- en lichtinstallatie van uw evenement vereist specifieke producten. Die garanderen geslaagde geluidseffecten en een schitterende show.

lighting your art

De belichting van uw museum of galerie vraagt om een bijzondere aanpak. En om producten die de objecten optimaal uitlichten en de beleving versterken.

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

Rue Gustave Biot, 12

1050 Bruxelles

Belgique

+32 2 544 04 00

Euroka zag het licht in 2009. Sinds de start stellen we alles in het werk om u de grootste merken te bieden tegen de laagste prijzen. En dat voor alle soorten verlichting, waaronder led-, gloei-, fluorescentie- en andere lampen. De voorbije jaren deden we niet alleen tonnen ervaring op. We breidden ook voortdurend onze kennis uit, en versterkten ons team met technische experts. Resultaat: Euroka biedt u topkwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven, en begeleidt u met raad en daad bij al uw verlichtingsprojecten.

Van passie voor kwaliteit naar advies

Voor Euroka komt kwaliteit altijd op de eerste plaats. We begrepen al snel dat de grootste verlichtingsmerken op zich niet volstaan – zelfs niet voor de beste prijs.

Daarom maakt Euroka een erezaak van service en advies, follow-up en professionele begeleiding van uw verlichtingsprojecten.

Ten dienste van winkels, museums, ziekenhuizen, ministeries, ...

Museumconservatoren, hotelmanagers, verantwoordelijken van winkelketens, eventmanagers, architecten, installateurs of studiebureaus – ze vertrouwen allemaal op Euroka als professionele partner die hen begeleidt bij hun verlichtingsprojecten.