Bel ons op : +32 2 544 04 00

Officiële verdeler

email : info@euroka.be

Lighting your event

De verlichting van podia, schouwburgen of feestzalen vraagt om meer dan een simpele lichtshow en wat volgspots. Want de verlichting moet één zijn met het geluid, het audiovisuele schouwspel en de overkoepelende regie.

Precies daarom is Euroka partner van HighLite: een belangrijke speler op het vlak van eventverlichting. Wat ook de aard en de omvang is van uw event, vertrouw op onze onmisbare knowhow en de allerbeste materialen.

Uw voordelen

• One-stop-shopping: één adres voor al uw materiaal op het vlak van verlichting, geluid, decor en verbruiksartikelen.

• Een gespecialiseerd team om u te begeleiden bij uw technische keuze.

• Professioneel materiaal met de beste prijs-kwaliteitverhouding: HighLite en DAP, Showtec en DMT.

 

 

Van lampen en luidsprekerboxen tot audiokabels en -aansluitingen

Bij Euroka vindt u alles voor uw podiumverlichting en lichtshows. Voor elk evenement en elke sfeer: van stroboscopen, PAR-lampen en volgspots tot lasereffecten en blinders, … en ook het bijbehorende geluidsmateriaal.

U hoeft dus niet elders op zoek te gaan naar boxen, audiokabels, videomateriaal of schermen. Meer zelfs: Euroka heeft álles in huis om uw eventlocatie in te richten.

 

Rue Gustave Biot, 12

1050 Bruxelles

Belgique

+32 2 544 04 00

Euroka zag het licht in 2009. Sinds de start stellen we alles in het werk om u de grootste merken te bieden tegen de laagste prijzen. En dat voor alle soorten verlichting, waaronder led-, gloei-, fluorescentie- en andere lampen. De voorbije jaren deden we niet alleen tonnen ervaring op. We breidden ook voortdurend onze kennis uit, en versterkten ons team met technische experts. Resultaat: Euroka biedt u topkwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven, en begeleidt u met raad en daad bij al uw verlichtingsprojecten.

Van passie voor kwaliteit naar advies

Voor Euroka komt kwaliteit altijd op de eerste plaats. We begrepen al snel dat de grootste verlichtingsmerken op zich niet volstaan – zelfs niet voor de beste prijs.

Daarom maakt Euroka een erezaak van service en advies, follow-up en professionele begeleiding van uw verlichtingsprojecten.

Ten dienste van winkels, museums, ziekenhuizen, ministeries, ...

Museumconservatoren, hotelmanagers, verantwoordelijken van winkelketens, eventmanagers, architecten, installateurs of studiebureaus – ze vertrouwen allemaal op Euroka als professionele partner die hen begeleidt bij hun verlichtingsprojecten.